Επιστρεπτέα 6: Τα 500 ευρώ κύριοι της κυβέρνησης είναι μεγάλη ντροπή γι’ αυτούς που το αποφάσισαν!

Γράφει ο Μιχάλης Γουδέλης

Σχετικά με την επιστρεπτέα προκαταβολή 6 ο κ. Σταϊκούρας ανακοίνωσε το μέτρο στήριξης που έχουν δώσει μέχρι σήμερα στις επιχειρήσεις 7 δις, θεωρούνται πολλά χρήματα…

Όταν  όμως επί ένα χρόνο οι επιχειρήσεις αυτές είναι κλειστές, θα έπρεπε η κυβέρνηση αυτής της χώρας να κάνει τα πάντα προκειμένου οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις να μπορούν να παραμείνουν ανοιχτές και μετά από την πανδημία.

Δυστυχώς δώσανε 500 ευρώ ενίσχυση λέει και θα ξαναδώσουν πάλι τον Απρίλη, δηλαδή κύριε σταϊκούρα και κύριοι της κυβέρνησης θεωρείτε πολλά χρήματα 500 ευρώ για να μπορεί να περάσει μία οικογένεια και να καλυφθούν κάποια έξοδα της επιχείρησης όπως ρεύμα, τηλέφωνα, ενοίκια κτλ;

Γιατί κύριοι της κυβέρνησης εσείς αποφασίσατε να κλείσουν οι επιχειρήσεις , εσείς είστε υπεύθυνοι για αυτές, εσείς είσαστε υπεύθυνοι να κάνετε τα πάντα για να μπορέσουν να αντεπεξέλθουν οι επιχειρήσεις στις μικρές δαπάνες που έχουν.

Για πρώτη φορά στην ιστορία αυτού του τόπου οφείλει να μπορέσει κάποια κυβέρνηση να ενδιαφερθεί πραγματικά και να δανειοδοτηθεί αν χρειαστεί για τους Έλληνες πολίτες , και όχι για τους επιχειρηματίες ή τους πολιτικούς που εκμεταλλεύονται αυτές τις καταστάσεις!

Τα 500 ευρώ κύριοι της κυβέρνησης είναι μεγάλη ντροπή γι αυτούς που το αποφάσισαν!

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Το σχόλιό σας καταχωρήθηκε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία. Διαβάστε τους όρους εδώ. Δέχεστε τους όρους πατώντας στο κουμπί Αποδοχή.